Fællesarealer

Du kan frit benytte fællesarealerne. Der er et fælles spise/opholdsrum, hvor folk slapper af, snakker, spiser og hygger.

TV-stuen kan du altid bruge. Det fungerer som en computer og projektor. Hvis du skal se noget bestemt, fx en fodboldkamp, eller bruge den til gruppearbejde, skal du reservere den ved at sætte et skilt op udenfor døren. Det fungerer ellers efter først-til-mølle princippet.

Festkælderen kan også frit benyttes, der er poolbord, massere af plads og mulighed for høj musik. Kollegiet har et festudvalg, som planlægger fester og arrangementer, der som regel foregår nede i festkælderen. (spørg folk, hvis du vil være med her)

Det bedes selvfølgelig, at man tager hensyn især nat til en hverdag, hvor der skal være ro kl.23:00

Køkkenerne

Hver gang har et køkken. Hvert køkken har nogle specifikke regler for hvordan rengøring osv. skal foregå. Generelt set skal man bare tage hensyn til andre og tage sin køkkenvagt. Kontakt en fra dit køkken hvis du har spørgsmål J

Udearealer

Der er adgang til cykelværksted og et aflåst cykelskur. Desuden er der mulighed for at grille – det gør vi nogle gange. Nogle gange pludseligt, andre gange er det planlagt.

Vaskerummet

Vask koster en 5’er/vaskemønt og det samme gør en tørretumbling. Tag hensyn og lad være med at bruge for meget sæbe. Vi har kun 2 maskiner – hvis maskinerne går i stykker eller andet, søg hjælp i fællesarealerne eller spørg Leif. Som en regel kan du have dit vasketøj til tørre i max 3 dage. Husk at rense fnugsien og tømme vandet i tørretumbleren efter brug.

Facebookgruppe

Kollegiet har en facebook gruppe. Her kommer en masse nyheder og info op. Du kan også bruge forummet til at spørge om alt og ingenting, fx hvis du mangler tape eller 1 æg. Ellers kommer nyheder og andet vigtigt op på de forskellige køleskabe.

Andet praktisk

Der er mange indkøbsmuligheder: Fakta, 800 m fra kollegiet og Lidl er endnu tættere på.
Bus: lige udenfor kollegiet går Buslinje 2 hver 8. eller hvert 15. minut. Bus 22 er aftenbussen, før natbussen. Bus 54 og 5 kører også her.
Fitnesscenter, apotek, bibliotek og fysioterapeut ligger også på Grønlands Torv et stenkast væk.